Abbey, Costa, Weekend ja Lama – kiven ja puun leikkiä

Abbey, Costa, Weekend ja Lama – kiven ja puun leikkiä

Rocan upeat laatat tuovat koteihin erilaiset puu- ja kivikuosit, jotka voi myös yhdistellä toisiinsa tyylikkäiksi maanläheisiksi kokonaisuuksiksi.


Roca tuo laattatarjontaan neljä mallistoa, joilla on kaikilla omat ominaispiirteensä. Lataa laattakuvasto ja tutustu. Kaksi mallistoista muistuttaa puuta ja toiset kaksi erityyppisiä kivipintoja. Mallistot on suunniteltu helposti toisiinsa yhdisteltäviksi.

Lataa Keraamiset laatat -kuvasto

Nyt voit toteuttaa helposti kotiisi laatoilla harmonisia, puu- ja kivipintoja jäljitteleviä yhdistelmiä ja kokonaisuuksia! Halutessasi apua sisustusvalintoihin, maksuton Tunnetila-sisustuspalvelu on käytössäsi.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Weekend-laatoissa kuluneen sementin rouheutta ja modernia särmää

Weekend-malliston industrial-henkiset lattialaatat jäljittelevät tyylillä kulunutta sementtipintaa. Luonnonläheisiä laatoilla saa rauhallisen lattiapinnan valintansa mukaan joko kylmissä kuin lämpimissäkin sävyissä. Eleettömille lattialaatoille täydellinen pari on malliston modernit seinälaatat – niiden pinnan särmikäs kolmiulotteisuus luo valon ja varjon jatkuvaa vuoropuhelua. Yhdessä malliston hillittyjen lattialaattojen kanssa ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

Costa-laatta on ylistys kalkkikivelle

Vaalea Costa-mallisto on saanut innoituksensa kalkkikivestä ja Atlantin rannikon maisemista. Karismaattisilla laatoilla saat tyyliä niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Meren aiheuttaman eroosion jälkiä imitoiviin peruslaattoihin on tarjolla kaksi erihenkistä tehostevaihtoehtoa: Suite Costa -laattojen pienet kuluneet kivet tuovat kolmiulotteisuutta, Costa Deko -laatat taas näyttävät käsin koristelluilta.

Puukuosinen Lama on elegantti valinta

Lama-lattialaatat tuovat tilaan puupintojen yksinkertaisen luonnollista estetiikkaa. Laattoja saa perinteisen natural-sävyn lisäksi harmaana. Ulkokäyttöä varten laatat voi tilata antislip-käsittelyllä.

Abbey-laatat kuin sympaattista sormipaneelia

Abbey-mallisto on klassikko jo syntyessään! Malliston sormipaneloitua pintaa muistuttavissa seinälaatoissa on käsittelemättömän puun charmia. Näitä konstailemattomia laattoja on saatavana kahta eri väriä: Fresno ja Roble. Abbey- ja Weekend-laattoja yhdistelemällä saat kauniin, puuta muistuttavan pinnan, joka toimii myös märkätiloissa.