Boråstapeterin uusi Essens-tapettimallisto – nykyaikaisia, aistikkaita ja levollisia kuoseja

Boråstapeterin uusi Essens-tapettimallisto – nykyaikaisia, aistikkaita ja levollisia kuoseja

Boråstapeterin uuden Essens-tapettimalliston inspiraation lähteenä on Etelä-Ruotsin Österlenin alueen rannikko. Malliston 30 tapettiin on valittu maanläheisiä kuoseja harmonisissa sävyissä.

– Luonnolla on aina ollut merkittävä osa Boråstapeterin DNA:ta. Essens-mallistossa halusin luoda harmonisen ja rauhallisen tunnelman. Luonnostakin me etsimme rauhaa ja tasapainoa, emmekä niinkään viihdykettä, kertoo Boråstapeterin Senior Designer Madeleine Sidemo.

Lindskog

Vehmaan vihreää Lindskog-tapettia koristavat tyylitellyt kukka- ja lehtikuosit meleeratulla, kangasta muistuttavalla pohjalla. Tapetista on saatavilla kolme miellyttävää värivaihtoehtoa.

Kukkaniittyjä ja kauniita metsiä

Sidemolle Skånen luonto on tuttu jo nuoruudesta ja senpä vuoksi hän lähti tutkimusmatkalle Österlenin alueelle suunnitellessaan uutta tapettimallistoa. Malliston tapeteissa on nähtävissä Österlenin tuoksuvia kukkaniittyjä, kumpuilevia viljapeltoja, kauniita metsiä, reheviä puutarhoja, kukkivia hedelmätarhoja ja luonnonkiviä.

Haväng

Haväng-tapetin harmonisessa kuosissa on aaltoilevia viivoja, jotka ovat saaneet innoituksensa Österlenin alueen avoimesta maisemasta ja peltojen hulmuavasta viljasta. Haväng-tapetista on saatavana viisi värivaihtoehtoa: kaurankeltainen, tumma beige, harmaanbeige, vaaleanharmaa ja haalea vihreä.

Äng

Äng-tapettia koristaa kasvikuosi, jossa on tyyliteltyjä kukkia ja lehtiä. Kuosi on saanut inspiraationsa Österlenin kukkaniittyjen upeasta lajikirjosta, ja tapetti tuokin mieleen kauniin kasvion. Tapetista on saatavana neljä värivaihtoehtoa.

Mira

Mira on vaalea kukkatapetti perinteiseen skandinaaviseen tyyliin. Inspiraatio hentoiseen kukkakuosiin on peräisin Österlenin alueen avoimesta maisemasta ja kukkaniityistä. Kukkatapetista on saatavilla neljä värivaihtoehtoa.

Gabriella

Gabriella on modernin skandinaavinen kukkatapetti, joka on saanut innoituksensa Österlenin alueen tuoksuvista, rehevistä puutarhoista. Tapetista on saatavana neljä värivaihtoehtoa.

Ideoita ja apua Tunnetila-sisustuspalvelusta

Kaipaako kotisi uutta ilmettä, mutta sinulta uupuvat ideat ja inspiraatio? Anna Tunnetila-sisustussuunnittelijoidemme auttaa! Palvelu on sinulle maksuton, ja saat taatusti asiantuntevaa palvelua suunnittelijoiltamme, jotka tuntevat koko Värisilmän valikoiman. Tehdään yhdessä kodistasi paras paikka viihtyä!

Boråstapeterin Essens-mallisto myynnissä Värisilmä-liikkeissä ja verkkokaupassa.