Graceful Stories, aisteja hivelevä tapettimallisto

Graceful Stories, aisteja hivelevä tapettimallisto

Luonnon innoittamassa Graceful Stories -mallistossa on aasialaisia vaikutteita, kutsuvia pyöreitä muotoja ja maanläheinen värimaailma.

Graceful Stories -tapettien läpikuultavat sävyt, mattapinnat ja kohokuvioinnit hivelevät kaikkia aisteja. Tapeteissa on hentoja lehtikuvioita, unenomaisia akvarelleja, pehmeitä graafisia kuvioita ja hillittyjä marmori- ja silkkipintoja. Tasapainoinen värimaailma hurmaa valkoisen, roosan, samppanjan, sinisen, harmaan, ja vihreän sävyillään. Kullan- ja helmenhohtoiset yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden.

Tilaa tapetit verkkokaupasta

Nocturne kolmessa uudessa värissä, nyt myös suurikuvioisena

Suositusta Nocturne-tapetista on nyt saatavana uusia kauniita värivaihtoehtoja! Suositussa kuosissa on käsinmaalattuja kukkia ja lehtiä, ja se on saanut innoituksensa hämärtyvästä illasta. Valikoimassa on kolme uutta värivaihtoehtoa: tummanvihreä, viininpunainen ja beige. Kullanhohtoiset yksityiskohdat nostavat rakastetun klassikon uudelle tasolle. Tapetti luo kotiin ajatonta charmia ja rauhallista, kodikasta tunnelmaa.

Nocturnesta on myös suurikuvioinen versio Nocturne Mural, joka muistuttaa seinämaalausta ja toimii myös tehostetapettina. Tapetissa toistuvat samat satumaiset, käsinmaalatut kukka- ja lehtikuviot kuin aiemmissa malleissa, nyt vain entistä suurempina. Saatavana kaksi hillittyä mattapintaista värivaihtoehtoa. Tapetti on 180 cm leveä ja 265 cm korkea. Se toimitetaan 45 cm leveässä rullassa. Kuvio voidaan toistaa haluttuun kokoon seinän mukaan.

Shades-Terra – kuin pehmein siveltimenvedoin maalattu kalkkiseinä

Yksivärisen Shades Terra -tapetin Lämmin ja miellyttävä haalean terrakotan sävy sijoittuu keskitumman ja vaalean välimaastoon. Pehmeä, luonnollisen patinoitunut pinta luo kodikasta ja rentoa tunnelmaa ja toimii upeana tehosteena. Jos haluat nähdä lisää samankaltaisia tapetteja, tutustu Shades of Chalk -mallistoon.

Koristeellinen Ginkgo on saanut vaikutteensa aasialaisesta muotokielestä

Ylellisessä Ginkgo-tapetissa kiemurtelee tiivis ja herkkä neidonhiuspuun innoittama lehtiköynnös. Tapetista on saatavana neljä hienostunutta värivaihtoehtoa, joissa on kaikissa kaunis puuterimainen mattapinta ja sointuva liimapainettu viivakuviointi. Valittavana on valkoinen/helmiäinen, mintunvihreä, haalea roosa ja harmaanbeige. Samaan aikaan eläväinen ja levollinen tapetti sopii hienosti esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Grace-tapetissa ajaton graafinen simpukkakuviointi

Pienikuvioinen Grace-tapetti vie ajatukset art deco -tyyliin ja perinteiseen aasialaiseen muotokieleen. Tapetista on saatavana neljä modernia värivaihtoehtoa, joiden yhteen sointuvat värimaailmat on viimeistelty häivähdyksellä kultaa tai helmiäistä. Valittavana on valkoinen, hillitty roosa, tumma jadenvihreä ja harmaa. Elegantti tapetti luo tilaan ylellistä ja yhtenäistä tunnelmaa.

Dawn-tapetissa on unenomainen akvarellimaalattu kukkakuvio

Vaalean Dawn-tapetin herkkien kukkien läpikuultavat sävyt sointuvat hyvin yhteen, ja hienostunut lämpimänvalkoinen tausta muistuttaa thaisilkkiä. Runollinen ja levollinen tapetti vaikuttaa yhtä aikaa pohjoismaiselta ja aasialaiselta. Tapetista on saatavana on kolme värivaihtoehtoa, joissa on kaikissa sama lämpimänvalkoinen silkinomainen pohjaväri. Kukkien väri on haalea roosa, vaaleanharmaa tai teräksensininen. Tapetti sopii niin tehosteseinäksi kuin koko huoneen tapetiksi.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun