Mielenmaisema
– Helmikuun Unelmien Värin murrettu sininen viestii talven voimasta

Mielenmaisema
– Helmikuun Unelmien Värin murrettu sininen viestii talven voimasta

Mielenmaisema on levollinen ja seesteinen sävy. Sen viileä sinisyys auttaa keskittymään ja selkeyttämään ajatuksia. Hämärinä talvi-iltoina ihminen kaipaa selkeyttä ja rauhanomaista yhteyttä sisimpäänsä.


Katso videolta Tunnetila-suunnittelijan esitys helmikuun Unelmien Väristä.

Mielenmaisema

Helmikuussa uusi vuosi on jo pyörähtänyt täysillä käyntiin. Hektisen arjen vastapainoksi ihminen kaipaa rauhoittumista ja hiljentymistä. Nietosten peittämässä ja pakkasen puremassa luonnossa avara ja ilmava Mielenmaisema tarjoaa tyynnyttävän ja levollisen turvasataman.

Mielenmaisemaa voi käyttää monin tavoin eri tiloissa. Olohuoneissa tai makuuhuoneissa se toimii yhdistettynä pastellisävyihin tai harmaanruskeaan parkettiin. Keittiöissä sävyn ympärille voi luoda kotoisaa tunnelmaa yhdistämällä esimerkiksi In Bloom -tapetin seinille ja upeat siniset Artisan-laatat keittiön välitilaan.

Stig Lindbergin suunnittelemassa Berså-tapetissa on tyyliteltyjä lehtiä.

Jännittävä keraamiikkakuosinen Pottery-tapetti Scandinavian Designers II -mallistosta.

Koska sininen on loitontava ja ilmava sävy, se toimii loistavasti pienissä ja ikkunattomissa tiloissa kuten vessoissa tai kylpyhuoneissa. Kun sen yhdistää valkoisiin kalusteisiin ja eleettömiin mustan ja harmaan sävyisiin lattialaattoihin, kokonaisuudesta tulee tavattoman raikas.

Mielenmaiseman ympärille on helppo muodostaa myös maskuliinisen tyylisiä cooleja kokonaisuuksia. Sen avulla voidaan saada eloa ja väriä muuten pelkistettyyn sisustukseen. Esimerkiksi monet Scandinavian Designers -malliston graafiset tapetit ovat loistava yhdistelmä Mielenmaiseman kanssa.

Maskuliininen Ypsilon-tapetti Scandinavian Designers -mallistosta.

Scandinavian Designers II -malliston Arne-tapetissa pienet kolmiot ja puoliympyrät muodostavat punosmaisen kuosin.

 

Unelmien Värit on 147 sävyä kattava kokoelma, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Unelmien Värit on jaettu 10 kiehtovaan teemaan – lähde seikkailulle, löydä ja toteuta omat unelmasi!

Katso Unelmien värit