Veteen piirretty

Veteen piirretty

Katso tyyntä pintaa, jonka pisara pirstoaa. Pienissä laineissa aaltoilee pilven kuvastus. Loputon on veden sininen syli, se ei tunne horisontin rajaa.

Video:

Järvisen kansan rakkaus on veteen piirretty

Veteen piirretty -teemaan on koottu siniset sävyt, jotka on sisäänrakennettu suomalaiseen sieluun. Veteen piirretty -teeman voimakkailla sinisillä saadaan aikaan intensiivistä tunnelmaa. Omassa makuuhuoneessa voi nähdä syvänsinisiä unia valitsemalla seinään sävyksi vaikka Vaahtokylvyn, Kesäsateen tai Taivaanrannan. Katso, miten kauniisti Kesäsade sopii kesämökin seiniin.

Sininen on paitsi veden myös ilman väri: Siitä tulee tunne, että tilassa on hyvä hengitysilma. Jopa ikkunattomat tilat kuten WC tai kylpyhuone saavat sinisestä ilmavuutta. Kun valkoisten saniteettiposliinien taustana on syvää sinistä, kokonaisvaikutelmasta tulee tavattoman raikas.

Kiiltäväpintaisessa Artisan-mallistossa on kauniisti kiiltäviä sinisiä seinälaattoja. Tutustu!

Kylmää vaikutelmaa voi välttää yhdistelemällä sinisiä esimerkiksi Maailman rannoilla -teeman lämpimiin valkoisiin ja beigeen, kuten Jokihelmi, Linnunpoika ja Rantaviiva. Veteen piirretyn siniset toimivat inspiroivina lähtökohtina erilaisille sisustusmateriaalien yhdistelmille, kuten aavistuksen turkoosi Mielenmaisema. Se sopii hyvin Boråstapeterin monien tapettien lisäksi yhteen esimerkiksi harmaalla petsatun tammen ja harmaanruskeiden marmorimosaiikkien kanssa.

Siniset sävyt ovat hyvin suosittuja muuallakin Skandinaviassa. Esimerkiksi Ruotsissa käytetään hyvin samankaltaisia värikarttoja kuin meillä ja ruotsalaisista tapeteista löytyykin laajasti Veteen piirretty -teemaan sopivia tapetteja, esimerkiksi Boråstapeterin mallistoista In Bloom ja Beautiful Traditions.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin