Pintaa syvemmältä!
Uudista seinäpinnat omalla tyylillä

Pintaa syvemmältä!
Uudista seinäpinnat omalla tyylillä

Polttopisteessä nyt kodin näyttävimmät pinnat: seinät. Valitse rohkeasti tunteella ja tuo oma tyylisi esiin. Räväkkää, rouheaa, sielukasta, dramaattista, hillittyä skandinaavisuutta. Mahtava valikoima tapetteja! Vai valitsetko mieluummin Silkki-maalin tai kenties luonnonkauniin mikrosementin?

Persoonallista tunnelmaa tapetilla

Kuinka tuot kotiisi harmoonista tyylikkyyttä henkivän tunnelman, pystytät räväkän katseenvangitsijan tai säädät huoneen henkeä herkäksi vaikuttavalla luontoaiheella? Tapetilla saat sisustuksessa ihmeitä aikaan. Värisilmässä on tarjolla laaja valikoima kuoseja, joista sinun on helppo poimia silmääsi ja kukkaroasi miellyttävät vaihtoehdot, pidit sitten luonnosta, vintagesta, trendeistä tai klassisista designkuoseista.

Ihastuttavat In Bloom -kukkatapetit

Erilaisia ja monen kokoisia ruusuja, ohdakkeita, pioneja, luonnonkukkakimppuja. In Bloom -tapettien kukkakuosit ylistävät luonnon kauneutta ja loputonta monimuotoisuutta. Mallistosta löydät tapetin, jolla tuot hetkessä vahvaa persoonallista tyyliä kotiisi. Ihastu kukkakuoseihin ja lue lisää upeasta In Bloom -tapettimallistosta.

Osta verkkokaupasta

In Bloom -malliston tapetit alkaen 45 €/rulla. Kuvassa: 7215 Strawberry Field.

Upea Lounge Luxe -tapettimallisto

Lounge Luxe on ilo kaikille aisteille. Modernin elegantti ja tyylikkään retro mallisto henkii 1920- ja 1960-lukua. Tapeteissa yhdistyvät koskettamaan kutsuvat materiaalit, hienostuneet kuosit, kimaltava helmiäinen ja samettinen nukkapinta. Tutustu tarkemmin Lounge Luxe -mallistoon.

Osta verkkokaupasta

Lounge Luxe -malliston tapetit alkaen 49 €/rulla. Kuvassa: Lounge Luxe 6378 Myfair.

Tapettivalikoimamme on laaja, kukkatapettien lisäksi Värisilmästä löydät kuoseja eri sävyissä kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Mikä on sinun tyylisi?


Saat hyviä vinkkejä tapettivalintoihin ja apua suunnitteluun Tunnetila-suunnittelijoiltamme.  Tunnetila-sisustusneuvoja auttaa sinua muuttamaan ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi huomioiden budjettisi. Hän on käytössäsi koko projektin ajan. Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset. Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin.
Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun


Valitse himmeä Värisilmä Silkki -seinämaali

Tapeteista löytyy, tottakai, myös yksivärisiä kuoseja, mutta yksi vaihtoehto seinäpinnalle on tietenkin sisustusmaali. Maalaaminen on kenties maailman vaivattomin ja edullisin tapa päivittää kodin sisustusta.

Värisilmä Silkki -seinämaali sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lastenhuoneisiin. Matalan sivukiiltonsa ansiosta se näyttää aina hyvältä. Maali säilyttää himmeytensä hyvin sekä edestä että sivusta katsottuna, mikä ei ole aivan tavallista. Värisilmä Silkki on sävytettävissä kymmeniin yksilöllisiin sävyihin, maalit sävytetään palvelevissa Värisilmä-liikkeissä. Värisilmä-liikkeessä asioidessasi saat asiantuntijan neuvot sekä avun oikeanlaisen maalin ja sävyjen valintaan. Silkki on saatavilla neljässä eri astiakoossa:

Katso Silkki verkkokaupasta

Värisilmä Silkki -seinämaali uusille ja aikaisemmin maalatuille pinnoille.

Luonnollisen kaunis seinäpinta Dekofloor-mikrosementillä

Dekofloor-mikrosementti on mainio, yhä suositumpi vaihtoehto, kun esimerkiksi kylpyhuoneen vanha laattapinta ei enää puhuttele ja haluat luoda kotiisi luonnollisen tyylikkään vaikutelman. Saat kylpyhuoneeseen uuden pinnan seinään tai lattiaan jopa alle viikossa ja hinta jää murto-osaan siitä, mitä normaali kylpyhuoneremontti maksaa.

Dekofloor-mikrosementti lattia-, katto- ja seinäpinnoille.

Märkätilojen lisäksi Dekofloor soveltuu myös muihin kodin tiloihin.

Dekofloor voidaan asentaa esimerkiksi liimapuun, vanerin, mdf- ja liimapuulevyn sekä laminaattitason päälle. Asennus onnistuu tee se itse -tekijältäkin.

Tutustu Dekoflooriin

Älä jää sisustusideasi kanssa yksin

Kuosin, kuvion, sävyjen ja materiaalin valinta on inspiroivaa puuhaa. Suunnitteluun kannattaakin varata aikaa ja ottaa tarvittaessa avuksi toiset silmät. Tule jalostamaan ideaasi Värisilmä-liikkeeseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Yksiväriset Pigment-kuitutapetit upeissa sävyissä.

Anno-mallistosta löydät vanhan ajan tapettiaarteet päivitettyinä versioina.