Ulkomaalit pohjoisiin olosuhteisiin – Panu+ ja Vinha

Ulkomaalit pohjoisiin olosuhteisiin – Panu+ ja Vinha

Värisilmän maaliasiantuntijat auttavat sinua valitsemaan niin oikean tyyppisen ulkomaalin kuin värin, joka puhuttelee tunteitasi ja sopii ympäristöön.

Suomen tunnetuin talomaali Panu+ kestää isältä pojalle

Panu+ peittää hyvin, on helppo käyttää ja kestää sään vaihteluita. Panu+ käy niin uusille kuin aikaisemmin maalatuille puupinoille. Maalaa Panulla ulkoseinien lisäksi räystäsaluset, vuorilaudat ja ikkunanpuitteiden ulkolaudat.

  • Helppo käyttää ja pitää puhtaana
  • Erinomainen peittokyky, näyttävä kiiltoaste
  • Erittäin hyvä säänkesto – pitkä huoltomaalausväli

Tutustu Panu+ -maaliin verkkokaupassa

Vinha tarjoaa peittävää suojaa lauta- ja hirsipinnoille

  • Vesiohenteisen Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Puolihimmeä Vinha soveltuu uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen vaaleamman näköiseksi.
  • Erinomaista säänkestoa. Vinha on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita. Pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan. Vedenkestävän maalipinta läpäisee vesihöyryä ja päästää kosteuden hyvin ulos rakenteesta.
  • Vinha jättää puunsyyt kauniisti nävyviin ja säilyttää samalla puun luonnollisen ulkonäön niin lauta- kuin hirsipinnallakin.
  • Joustavana sekä hengittävänä Vinha on erinomainen huoltomaali aiemmin kuultavilla tai peittävillä tuotteilla käsitellyille puujulkisivuille.

Lue lisää Vinhasta

Kaikki maalit sekä parhaat vinkit

lähimmästä Värisilmä-liikkeestä

Värisilmästä saat kaiken tarvittavan maalaustöihisi niin sisällä kuin ulkona. Laadukkaat maalit seinästä kattoon, kalkkimaaleista terassiöljyihin. Samalla kertaa saat mukaan kaikki maalaustyövälineet ja -tarvikkeet. Maalit sävytetään aina palvelevissa Värisilmä-liikkeissä. Maaliasiantuntija osaa kertoa, millainen maali sopii tyypiltään juuri sinun taloosi ja antaa apua sävyjen valintaan ja yhdistelyyn. Maaliasiantuntija neuvoo myös etänä.

Pohjoisen Värisilmän Maalitohtori Markku kertoo videolla, miksi kannattaa kiiruhtaa Värisilmä-liikkeeseen maaliostoksille.