Syksyn trendilaatat ihastuttavat

Syksyn trendilaatat ihastuttavat

Tee laatoilla omannäköisesi koti! Laatat ovat loistava vaihtoehto kodin kaikkiin tiloihin. Mikä on laattojen maailmassa in juuri nyt?


Laatat ovat loistava pintamateriaali kodin kaikkiin tiloihin. Värisilmän häikäisevästä valikoimasta löytyy tarpeisiisi sopivat laatat, teit sitten kotonasi pientä pintaremonttia tai suunnittelet suurempaakin uudistusta. Huikea skaala värejä, kuoseja, kuvioita ja kokoja tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja jokaisen sisustajan omaan yksilölliseen makuun! Valikoimastamme löytyy luonnollisesti myös julkisiin tiloihin ja ulkokäyttöön soveltuvat laatat.

Weekend-laatat ja muut upeat mallistot löydät verkkokaupasta ja myymälöistämme.

Luonto, inspiraation aarrearkku

Ihmisen kaipuu luontoon on ikuista – ehkä siksikin luonnon innoittamat värit ovat laatoissa aina suosittuja. Maavärien kirjon lisäksi laatoissa välkkyvät veden sävyt sekä luonnon lukemattomat vihreät.

Värejä hehkuva Artisan-mallisto.

Laatat kuin puuta, kiveä tai metallia

Puupintaa? Kiveä? Vai sittenkin laattaa? Suurena trendinä laatoissa on se, että nyt ne muistuttavat muita materiaaleja. Sovelluksia on lähes rajattomasti, esimerkiksi puukuosiset laatat voivat näyttää puulankuilta, -laudoilta tai sormipaneelilta kuten Abbey-laatat. Upeat Sensi-laatat imitoivat erilaisia marmoripintoja ja vaaleat Costa-laatat puolestaan kulunutta kalkkikiveä. Metallikuosiset laatat, kuten Interno 9 muistuttavat kuparia tai pronssia ja ruosteisella efektillä niihin saa vielä ripauksen rouheaa, industrial-henkistä vaikutelmaa.

Interno 9 -laattojen värisävyissä on runsaasti luonnollista vaihtelua.

Puukuosisten laattojen käyttö on nousussa erityisesti kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa: Niissä laatan kestävyys ja muut erinomaiset käyttöominaisuudet yhdistyvät puun kauniiseen luonnolliseen ulkonäköön.

Abbey-laattojen pinta muistuttaa sormipaneelia.

Beigen sävyiset Abbey-laatat tuovat lämpöä sisustukseen.

Vaaleat Costa-laatat sopivat niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin.

Värien juhlaa sinisen johdolla

Vastapainona hillityille, luonnonmukaisille kuoseille laatat tunnustavat nyt myös reilusti väriä. Erityisesti sininen on noussut huippusuosioon kaikissa mahdollisissa muodoissaan eteerisistä akvarellimaisista kuoseista jalokivien kristalliefekteihin. Tutustu esimerkiksi Artisan-malliston huikeaan loimuavaan siniseen niin tiedät, missä mennään.

Artisan-mallistossa koot 6,5 x 20 ja 13,2 x 13,2 cm.

Bubbling under… pallokuosit tulevat!

Ympyrä, tuo peruskuvioiden sympaattinen klassikko, tekee vääjäämättä tuloaan laattakuoseihin. Leikkisien pallokuvioiden lukemattomia variantteja käytetään estottomasti koristeellisina elementteinä ja yhdistettynä muihin geometrisiin muotoihin, jolloin kuoseihin saadaan jopa liikkeen vaikutelmaa. Tämän trendin edelläkävijöinä valikoimassamme ovat Ottocento- malliston kaleidoskooppiset katseenvangitsijat.

Ottocento-laatoista löytyy kuviolaattojen lisäksi yksivärisiä laattoja.

Lataa laattakuvastomme tästä ja sukella keraamisten laattojen maailmaan, innostu ja nauti!

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun