The Apartment -tapettimallisto hehkuu suurkaupunkien sykettä

The Apartment -tapettimallisto hehkuu suurkaupunkien sykettä

Miamin glamouria, New Yorkin hehkua ja iätöntä Venetsiaa huokuvat tapetit tuovat tunnelmaa kuplivista juhlista ja ylellisistä illanvietoista.

Mallistossa on 42 modernia, ilmaisuvoimaista tapettia, jotka ovat saatavilla niin hehkuvissa väreissä kuin eleganteissa, pehmeämmissä sävyissä. Hopeanhohtoiset linjat ja herkkää helmiäistä hohtavat yksityiskohdat antavat mallistolle ainutlaatuisen ilmeen – ja luovat kodistasi upean paikan, johon kaikki ovat tervetulleita.

Mitä kaikkea tapeteilla voidaankaan kertoa?

The Apartment on osa Boråstapeterin uutta Studio Collection -konseptia, jolla halutaan tutkia tapetin syvintä olemusta ja mitä kaikkea kuoseilla voidaan tuodaan esiin. Konseptissa suunnittelijoilla on enemmän tilaa tyylittelylle ja mahdollisuus kokeilla odottamattomia ja yllättäviä materiaaleja.

Studio Collectionin taustalla ovat pitkät käsityöperinteet ja rakkaus designiin. Samalla se luo rohkeasti katseen kohti tulevaisuutta. Inspiraatiota saadaan uudenlaisesta ja luovasta muotoilusta, arkkitehtuurista ja sisustuksesta. The Apartment -mallisto on moderni kunnianosoitus huolettomille 1970- ja 80-luvuille, jolloin italialaisen Memphis-muotoiluryhmän leikkisä ja värikäs ilme leimasi muotia.

Memphis on suurikuvioinen, digitaalipainettu tapetti. Valitse vaalea pastelli tai elegantti maanläheinen sävy.

Venice
Venice-tapetissa on pehmeitä kaaria, joiden innoitus on Venetsian kauniissa rakennuksissa ja niiden ikkunaluukuissa. Häivähdys italialaista 1970-luvun tyylikkyyttä yhdistyy moderniin, graafiseen kuosiin. Venice-tapetista on saatavana kolme värivaihtoehtoa tummansinisestä puuteriseen pastelliin.

Copacabana
Copacabana-tapetissa on reheviä palmunlehviä ja bamburuudukko yksiväristä taustaa vasten. Ilmaisuvoimainen tapetti on samalla levollinen ja luo rentoa lomatunnelmaa! Valittavana on 4 värivaihtoehtoa, joista kolmessa on metallinhohtoinen painatus.

Cosmopolitan
Graafisen Cosmopolitan-tapetin ruudut ja ympyrät tuovat mieleen Memphis-ryhmän ikonisen designin 1980-luvulta. Elegantti ja upea, mutta samalla leikkisä! Pehmeät kontrastit ja matta- ja hohdepintojen vaihtelu tekevät tapetista ylellisen ja hienostuneen. Valittavana on 4 värivaihtoehtoa.

Tribeca
Graafisessa Tribeca-tapetissa on suurkaupungin tuntua. Inspiraatio on peräisin New Yorkin luovasta Tribecasta, jonka asemakaava on vapaampi kuin ylempänä Manhattanilla. Varjostukset luovat kolmiulotteista syvyyttä ja viivoissa on jännittävää metallinhohtoa.

Palm Springs
Palm Springs -tapetin innoituksena ovat toimineet aavikkokaupungin vuoret, huojuvat palmut ja uskalias arkkitehtuuri. Tapetissa pehmeä, kevyellä helmiäisellä korostettu lehtikuvio toistuu hillitysti mutta särmikkäästi kuvioidulla taustalla. Saatavana on 5 värivaihtoehtoa.

Madison
Graafisessa Madison-tapetissa on asennetta. Säännöllinen mutta leikkisä ruudukko on kuin New Yorkin asemakaava. Saatavana on kolme eri väriä, joissa kaikissa on kullan tai hopean väriset yksityiskohdat. Elegantti ja vaikuttava, urbaani tapetti.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Tapetointikoulu

Kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuu leikiten. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin aloitat ja tutustu tapetointiohjeisiin.

Tutustu tapetointiohjeisiin