Toukokuun Unelmien Väri, keväinen Taverna on suloinen lupaus uudesta

Toukokuun Unelmien Väri, keväinen Taverna on suloinen lupaus uudesta

Pieni ikkunaton eteistila muuttui kutsuvaksi miniatyyriaulaksi, kun seinä maalattiin toukokuun Unelmien Värillä. Monikäyttöinen Taverna taipuu luonnonmateriaalien ja yllättävienkin värien seuraksi.


Värisilmä Espoo Muuralan kauppiaana toimiva Eini Riski halusi uudistaa väliaikaisen asuntonsa eteisen houkuttelevammaksi ja päätti maalata seinän toukokuun Unelmien Värillä.
Vaaleanpunainen Taverna on hempeä sävy, joka kuuluu Kaukokaipuu -väriteemaan.

Nyt kerrostaloasunnon viehättävä vaaleanpunainen eteistila toivottaa tulijansa iloisesti tervetulleeksi kolmen naisen uuteen kotiin. ”Minusta Taverna on positiivinen ja piristävä väri, mutta ei kuitenkaan liian hattaramainen tai tekopirteä”, Eini määrittelee.

Yhdistele luonnonmateriaaleihin

Seinän eteen on sijoitettu tamminen lipasto. Lattialle Eini valitsi tuhdin sisal-maton ja peikonlehden syvä vihreä tuo oman lisänsä kokonaisuuteen. Luonnonmateriaalit sopivat Tavernaan loistavasti ja korostavat sen sympaattisuutta ja lämminhenkisyyttä.

Kuvassa on Carraran marmorilaatta Tavernan seurana, myös rottinkinen pystynaulakko olisi istunut eteiseen mainiosti”, Eini pohtii.  Einin tapettivalinta eteiseen olisi ollut iki-ihana Cole & Sonin Flamingos.

Taverna antaa toki mahdollisuuksia yhdistellä muihinkin tapetteihin, oman maun ja tilan mukaan. ”Kukkatapettien ystäville sopisi Boråstapeterin Falsterbro Herba vaikka makuuhuoneeseen. Graafisemmasta pitäville suosittelisin Scandinavian Designers II -malliston Berså-kuosia vaikka esimerkiksi työhuoneen tapetiksi”, Eini kertoo.

Kiven väriset laatat

Tavernan pariksi sopiviksi laatoiksi Eini suosittelee erilaisten kivien värisiä laattoja. ”Jos Tavernalla maalaa keittiön seinät, välitilaan sopisi hienosti freesit kuusikulmaiset Stone Hexagon Mini Light Grey -laatat. Käytävätilojen lattioihin taas suosittelisin pinnaltaan struktuurisia Vestige Gris -laattoja, jotka toimisivat hiukan rouheana vastapainona Tavernalle”, Eini vinkkaa. Ja luonnollisesti Taverna on helppo yhdistellä muihin pastelliväreihin, kuten huhtikuun Unelmien Väriin Liaaniin. Eini näkisi Tavernan helposti pienen tytön makuuhuoneen päävärinä tai vaikkapa 50-luvun diner-henkisessä keittiössä.

Taverna antaa mahdollisuuksia myös pieneen väriyhdistelmillä irroitteluun.”Yllätyin itsekin, miten hauskalta naulakossa roikkuva kirkkaankeltainen silkkisaronkini näytti Tavernan kanssa – ne muodostivat suorastaan jännittävän salaliiton”, Eini nauraa.

Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa. Palvelu on maksuton, tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun