CERESIT CE89 SOLID SLATE 817 2,5KG EPOKSI SAUMAUS- JA KIINNITYSLAASTI

72,50 /kpl

Vain 13 (kpl) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Kaksikomponenttinen kemiallisesti kestävä epoksilaasti keraamisten laattojen ja luonnonkivien kiinnittämiseen ja saumaukseen. UV-suojattu.

Uudet Ceresit Epoksit tuovat laattojen saumaamisen aivan uudelle tasolle. Epoksisauma on täysin vesitiivis, ja kemikaalin kestävä vaihtoehto silloin, kun laattojen saumojen tulee olla lähes yhtä tiiviitä kuin laatan pinta. Vaaleat isot pinnat myös pysyvät vaaleina, kun saumat eivät ime likaa. Mikäli tiloissa käytetään voimakkaita kemikaaleja, tai ne ovat julkisten tilojen kohteissa kovalla rasituksella, on Epoksisauma ainoa oikea valinta.
Lisäksi tiloissa, joissa keraamisten laattojen kiinnitys vaatii Epoksikiinnityksen, ovat uudet Ceresit Epoksit helpottamassa asennusta.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Sisä- ja ulkotiloihin, myös märkätiloihin

Käyttökohteet

Kemialliseen ja pysyvään kuormitukseen joutuvien keraamisten laattojen ja kivien, sekä haponkestävien tiilien, kiinnittämiseen ja saumaukseen. Käyttökohteina esim. meijerit, suurtalouskeittiöt, autopesulat, panimot, siilot, uima-altaat, laboratoriot, kylpylät, saunat ja höyrysaunat. Sisä- ja ulkokäyttöön, pysyvästi märille alueille.


Työskentely

Alustan esikäsittely

Alustan on oltava kiinteä, luja ja puhdas sekä vapaa tartuntaa haittaavista ainesosista (esim. voiteluöljy, bitumit, pöly). Ennen saumausta on alustan, tasoitus- tai pohjustuslaastin oltava riittävän luja ja kaikkien liitosten on oltava yhtä syviä ja leveitä

Käyttöohje

CE 89 koostuu kahdesta komponentista, jotka toimitetaan yhdessä astiassa. Komponentti A ja komponentti B. SEKOITUSSUHTEET Osat on pakattu erikseen oikeisiin paino-osiin. Komponentti A: 100 paino-osaa Komponentti B: 8 paino-osaa SEKOITUS Lisää muovipussissa oleva kovete (komponentti B) hartsiin (komponentti A) ja sekoita hitaalla nopeudella sekoituskoneella (noin 400 rpm), kunnes seos on täysin paakutonta. Käsin sekoittamista ei suositella. Virheellisen sekoituksen välttämiseksi osat on pakattu tarkassa painosuhteessa. Älä lisää vettä tai liuottimia työstettävyyden parantamiseksi.


Ominaisuudet

– saatavana useissa eri väreissä (hyvä värinkestävyys)

– optimoitu UV- ja säänkestäväksi

– vesitiivis

– erittäin helppo levittää ja puhdistaa

– hyvä kemiallinen kestävyys

– erinomainen mekaanien kestävyys

– ei kutistu

– valumaton

– sauman leveys 1 – 15 mm

– sisä- ja ulkokäyttöön