CERESIT CT174 1,5MM ETICS SILIKAATTI 25KG

103,00 /kpl

Vain 11 (kpl) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ohutkerroskoristerappaus käytettäväksi rakennusten sisä- ja ulkorappauksiin

Käyttökohteet

Ceresit CT 174 rappauksessa yhdistyvät silikaatti- ja silikonirappauksen edut. Se on höyrynläpäisevä, sille on luonteenomaista alhainen imukyky sekä kestävyys likaantumista vastaan. Ohutrappauslaasti Ceresit CT 174 on tarkoitettu ohutrappauksiin eristerappausjärjestelmissä, betonipinnoille, perinteisille rappauspinnoille, kipsi- sekä lastulevy- ja kipsilevyalustoille jne.. Suosittelemme CT 174 rappausta käytettäväksi Ceresit Ceretherm eristerappausjärjestelmällä toteutettaviin rakennusten ulkoseinärakenteisiin (ETICS) polystyreeni- sekä mineraalivillalevyjä käyttäen. Materiaalin käyttö voimakkaissa tummissa väreissä tulisi rajoittaa pieniin pintoihin, esim. arkkitehtonisiin yksityiskohtiin. Rappaus on varmistettu biologisia vaikutuksia vastaan, esim. sienten, homesienten sekä levien vaikutuksia vastaan, mikä lisää sen vastustuskykyä niiden vaikutuksia vastaan


Ominaisuudet

– höyryä läpäisevä (hengittävä)

– pieni imukyky

– kestävä käytön aiheuttamia vaurioita vastaan

– erittäin kestävä sääolosuhteiden vaikutuksia vastaan

– BioProtect koostumus – kestävä sienten, levien ja homesienten kasvua vastaan

– värin pysyvyys

– voidaan levittää koneellisesti

– saatavissa Ceresit Colours of Nature® värikartaston kaikissa väreissä


Työskentely

Alustan esikäsittely

CT 174 laastia voidaan käyttää tasaisille, kantaville, kuiville ja puhtaille alustoille, joilla ei ole rasvaa, bitumia, pölyä ja muita tartuntaa heikentäviä aineita.

Epätasaiset ja vaurioituneet alustat tulee aikaisemmin tasoittaa ja korjata. Perinteisten rappausten ja betonialustojen tapauksessa voidaan käyttää Ceresit CT 29 tasoitetta. Jos pinta on likainen, tulee lujuudeltaan heikot kerrokset sekä joustavilla maaleilla sekä kalkki- ja liimamaaleilla käsitellyt pinnat poistaa kokonaan. Imukykyiset alustat tulee ensin pohjustaa Ceresit CT 17 pohjusteella ja vähintään 2 tunnin jälkeen Ceresit CT 16 pohjusteella. On suositeltavaa käyttää CT 16 pohjustetta, jonka väri on lähellä rappauksen väriä. CT 174 voidaan levittää, kun pohjuste CT 16 on täysin kuivunut. Alustan kosteuspaine voi aiheuttaa rappauksen vahingoittumisen. Siksi tulee varmistaa, että pysyvälle kosteudelle alttiissa tiloissa (paikoissa) on tehty asianmukainen eristyskerroskäsittely.