CERESIT CX10 850ML CERESIT CX10 850ML

22,00 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Universaali PU-liima
Tavallisiin rakenteellisiin alustoihin erinomaisesti tarttuva käyttövalmis,
nopeasti kuivuva polyuretaaniliima

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Sisä- ja ulkotiloihin

Käyttökohteet

– sisä- ja ulkopinnoille

– korvaa tavanomaisen sementtilaastin väliseinien pystytyksessä;

– pysty- ja vaakapinnoille

– materiaalien, kuten betoniharkot, puu, OSB-levyt, kipsilevyt, polystyreenivaahtoelementit, bitumikatemateriaalit, lasi, sinkitty pelti, polyesteripäällysteinen pelti kiinnittämiseen ja liimaukseen.


Ominaisuudet

– vähäinen laajentuminen, erittäin tehokas

– monikäyttöinen;

– käyttövalmis;

– parannetut lämmöneristysominaisuudet

– erittäin vahva tarttuvuus

– kovettuminen 20 min ja lopullinen kovuus 2 h

– ei sisällä haitallisia cfc- kaasuja


Työskentely

ALUSTAN ESIKÄSITTELY

Ceresit CX 10 tarttuu erittäin hyvin vahvoihin ja kuormitusta kestäviin alustoihin, jotka on puhdistettu rasvasta, pölystä ja muista tarttumista haittaavista aineista.

Kevytbetonin on oltava kuiva. Muut alustat voivat olla kosteita. Jos liimaa käytetään alhaisessa lämpötilassa, ne eivät saa olla huurteen, jään tai lumen peitossa. Likaiset kohdat, materiaalin tarttumista estävien aineiden jäämät ja muut heikosti alustaan tarttuneet kerrokset on poistettava kokonaan esim. painepesurilla.

TYÖN KULKU

Pullon lämpötilan on oltava 5…30 °C. Pidä vaahtopulloa ennen käyttöä 12 tuntia huoneenlämmössä. Ravista säiliötä ennen käyttöä voimakkaasti, poista venttiilin suojus ja ruuvaa säiliö pistooliin.

Huomio! Pistoolin venttiilin on oltava suljettu. Vaahtopulloon kiinnittämiseen jälkeen voidaan pistoolin venttiili avata ja päästää vaahto liipaisinta painamalla ulos. Liiman levittämiseen pullo käännetään ylösalaisin. Levitysnopeutta säädellään pistoolin liipaisimen avulla. Levittämisen aikana pulloa on ravistettava säännöllisesti, että sen sisältö sekoittuu. Pulloa ei suositella poistettavan pistoolista ennen kuin se on täysin tyhjä. Mikäli liiman levitys keskeytyy on pullo jätettävä pistooliin ja pistooli pestään asetoni puhdistusaineella.