CERESIT XXL XPRESS 25KG LATTIATASOITE 0,5-20MM

67,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Nopea Premium lattiatasoite 0,5-20mm

Tuotetiedot

Työskentelyaika

noin 25 min

Riittoisuus (menekki)

n.1,5kg/m2 1mm kerrosta kohti

Käyttökohteet

Ceresit XXL XPRESS on vähäpäästöinen, sementtipohjainen lattiatasoite. Päällystettävissä n. 90 min kuluttua, ja siksi se soveltuu kiireellisiin projekteihin. Soveltuu tasoitteeksi ja oikaisumassaksi betonille ja levypinnoille kuivissa sisätiloissa. Sopii käytettäväksi julkisissa tiloissa kuten esim. sairaalat, vähittäiskaupat ja kauppakeskukset. Täyttää sisäilman laadun ja ympäristöystävällisyyden vaatimukset. Matala-alkalinen


Työskentely

Alustan esikäsittely

Alustan suhteellisen kosteuden tulee olla < 90% . Kiinnittyy kaikkiin lujiin, kiinteisiin, puhtaisiin ja kuiviin betonipintoihin, joissa ei ole tarttuntaa haittaavia epäpuhtauksia, ja ovat rakenteellisesti virheettömiä. Betonipohjaisista alusmateriaaleista on poistettava sementtiliiman jäänteet. Pohjusta alusta Ceresit R766-primerilla ennen tasoitteen levittämistä.
Käyttöohje
Sekoitetaan puhtaaseen veteen (+10° – 20 °C) porakonevispilällä tasaiseksi massaksi noin 2 minuuttia. Pienen tauon jälkeen sekoita laasti uudestaan lyhyesti. Tasoita sileällä tai sopivalla hammastuksella varustetulla lastalla tai piikkirissalla. Kerrospaksuuksilla 10 -20 mm tasoitteeseen voidaan sekoittaa 30 % kuivaa, raekooltaan 0,5 – 1,2 mm kvartsihiekkaa. Lattiapäällysteen asennuksessa tulee noudattaa RYL:n ja pinnoitevalmistajan edellyttämiä pohjan kosteuden ohjearvoja. Voidaan levittää koneellisesti.


Ominaisuudet

– päällystettävissä 90 minuutin kuluttua

– vähäpäästöinen

– 90 % vähemmän pölyä sekoitettaessa

– hyvin tasoittuva ja pumpattatavissa

– hyvä lujuus