FUTURA AQUA 20 PM1 2,7L KALUSTEMAALI TEKNOS

94,00 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

FUTURA AQUA 20 on kestävä, puolihimmeä ja vesiohenteinen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön .

Sisätiloissa FUTURA AQUA 20 soveltuu maalattavaksi pohjamaalatuille ja aiemmin alkydimaaleilla maalatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille: ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, paneelit ja paneelikatot sekä esim. ilmastointikanavat, porraskaiteet, lämpöpatterit ja putkistot. FUTURA AQUA 20 soveltuu myös FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.
Ulkona FUTURA AQUA 20 soveltuu pohjamaalattujen ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden ym. pintojen maalaukseen.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Puolihimmeä

Käyttökohde

1.5 Ovi-, ikkuna-, kaluste- ja esinemaalit

Riittoisuus

n. 8-10 m²/ L

Pakkauskoot

0,45L, 0,9L , 2,7L, 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Levitys lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla.

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Sisätiloissa FUTURA AQUA 20 soveltuu maalattavaksi pohjamaalatuille ja aiemmin alkydimaaleilla maalatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille: ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, paneelit ja paneelikatot sekä esim. ilmastointikanavat, porraskaiteet, lämpöpatterit ja putkistot. Ulkona FUTURA AQUA 20 soveltuu pohjamaalattujen ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden ym. maalaukseen. Sisätiloissa FUTURA AQUA 20 soveltuu myös FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.


KÄYTTÖOHJE

PINNAN ESIKÄSITTELY

Uudet pinnat puhdistetaan pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään RENSA SUPER maalipesuaineella. Kovat tai kiiltävät pinnat hiotaan himmeiksi ja hiontapöly poistetaan. Kolot ja muut epätasaisuudet silotetaan SILORA A snickerisilotteella.


KÄSITTELYOHJE

Puu-, puukuitulevy- ja rakennuslevypinnat sekä galvanoidut metallipinnat pohjamaalataan FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla. Ruostuvat teräspinnat sekä alumiini- ja kuparipinnat pohjamaalataan FERREX AQUA ruosteenestomaalilla. Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä 5 – 15 tilavuusprosenttia. Maali levitetään lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan. Maalattaessa sileää pintaa, esim. laakaovea, voidaan telajälki tasoittaa tasoittajalla, maalaustyynyllä tai lakkasiveltimellä. Korkeapaineruiskusuutin 0,011 – 0,013″.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Alhainen kosteus ja/tai yli +21 °C:n lämpötila nopeuttavat maalin kuivumista. Ilman kostuttaminen ja/tai lämpötilan laskeminen työtilassa helpottavat maalaustyön sujuvuutta. Maalauksen jälkeinen tuuletus nopeuttaa maalin kuivumista.


Ei saa jäätyä!


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 130 g/l.

Kiilto: Semi-matt

Sävytysjärjestelmä: Teknomix

Tiheys: n. 1,3 g/ml

Pölykuiva: 1 tunnin kuluttua

Läpikuiva: 2 – 3 vrk kuluttua

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tarkoitukseen soveltuvalla pesuaineella.

Pakkauskoot: PM1 ja PM3: 0,45 L, 0,9 L, 2,7 L, 9 L. NCS S 0502-Y: 0,45 L, 0,9 L

Varoitusmerkintä: Katso käyttöturvallisuustiedote. HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte,ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettäväpaloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.

Hyväksynnät & sertifikaatit: M1-luokitus