GLEEZE R8GN GIADA 10X10 PORCELLANATO 0,68M2/KRT

74,29 /krt

(109,25 /m2)

Tilaustuote. Toimitusaika 4–6 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Eläväpintaisia ja superkiiltäviä Gleeze-laattoja on saatavana viidessä eri värissä Bianco, Beige, Turchese, Giada ja Grigio ja kolmessa eri koossa – 10×10 cm, 5×15 cm ja 7,5×20 cm. Gleeze soveltuu asuin- ja liiketilojen seinäpinnoille sekä asuintilojen lattiapinnoille, joissa liikutaan avojaloin. Kosteiden tilojen lattiapinnalla kiiltävälasitteinen laatta saattaa olla liukas. Kolmiulotteiset Egg- ja Eye-laatat soveltuvat seinäpinnoille.

Tuotetiedot

Väri

Vihreä

Kuosi

Yksivärinen

Kiiltoaste

Kiiltävä

Laatan paksuus

10,0 mm

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Käyttökohteet ja ominaisuudet

Keraamisten laattojen tekniset ominaisuudet määrittävät laatan soveltuvuuden aiottuun käyttötarkoitukseen. Laatan valintaan vaikuttavia ominaisuuksia ovat mm. laatan vedenimukyky, pakkasenkestävyys, kulutuksenkestävyys sekä liukkaudenkestoluokitus.

Gleeze soveltuu asuin- ja liiketilojen seinäpinnoille sekä asuintilojen lattiapinnoille, joissa liikutaan avojaloin. Kosteiden tilojen lattiapinnalla kiiltävälasitteinen laatta saattaa olla liukas. Kolmiulotteiset Egg- ja Eye-laatat soveltuvat seinäpinnoille.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.