GRACE R4DJ BIANCO 20X50 MOSAICO KAAKELI 1,4M2/KRT

77,70 /krt

(55,50 /m2)

Vain 23 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ragnon uutuusmallisto Grace on saanut inspiraationsa Daino Reale-marmorista. Huippumuodikas marmorikuvioitu laatta on näyttävä jo sellaisenaan, mutta viimeistelyn kruunaa koristeellinen kuvalaatta.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

20 x 50

Tuotemerkki

Ragno

Muoto

Isot suorakaiteet (suuremmat kuin 15*30cm)

Vedenimukyky

Yli 10%

Yleisohje valesaumaisille mosaiikkilaatoille

Oikean mosaiikkivaikutelman aikaansaamiseksi laatat tulee asentaa laattaan sopivalla limityksellä. Laattojen pystysuorien mosaiikkikuvioiden asemointi on helpompaa, kun alemman ja ylemmän laatan kuviosaumat asetetaan kohdakkain. Koko laatoitusala ylisaumataan kuten normaalissakin laatoituksessa. Paras lopputulos saadaan käyttämällä saumausainetta, joka on mahdollisimman lähellä valesauman väriä. Tarvittaessa tehdään koesaumaus. Saumus suojaa laatan valesaumaa ja koko pinnan saumausväristä tulee samanlainen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus

Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus

Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus

Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.

Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.


Huomioitavaa

Ennen laatoitustyön aloittamista tulee varmistaa, että vastaanotettu tuote on oikea ja samaa valmistuserää. Pakkauksessa olevat tuote- , kokoluokka – eli kaliiberitiedot sekä painosnumerot kannattaa myös ottaa muistiin, mikäli tuotetta on myöhemmin tilattava lisää. Aina ennen asennuksen aloittamista on tarkistettava riittävässä valaistuksessa, että asennettava tuote on ehjä. Viallista tuotetta ei saa asentaa.