OTTOCENTO R86U D TAP4 AM 20X20 PORCELLANATO 0,96M2/KRT

82,56 /krt

(86,00 /m2)

Tilaustuote. Toimitusaika 4–6 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Ragnon Ottocento-laatoissa koristeellisuus yhdistyy moderniin designiin

Väritykseltään luonnolliset ja reunoistaan harkitun rosoiset Ottocento-laatat herättävät mielikuvan käsintehtyjen laattojen lämmöstä. Malliston monipuolisuus antaa rajattomat mahdollisuudet luoda yksilöllisiä yhdistelmiä.
Uusi trendikäs laattamallisto Ottocento tuo uuden tulkinnan keraamisista laatoista. Luoviin, houkutteleviin sisustuksiin inspiroivan malliston värimaailmasta löytyy neljä kylmää ja neljä lämmintä sävyä. Yksiväristen lisäksi mallistossa on kuusitoista erilaista, toisiinsa yhteensopivaa koristeellista kuvalaattaa.
Vanhahtava, kuluneen näköinen väritys ja silmiä hivelevät kuvioinnit heijastavat sisustussuunnittelun viimeisimpiä trendejä, koristeellisuutta ja luonnollisuutta. Vintage-vaikutelma on viimeistelty laatan reunojen rosoisella loppukäsittelyllä.

Tuotetiedot

Väri

Beige

Kuosi

Metalli

Laatan paksuus

10,0 mm

Muoto

Neliö

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Käyttökohteet ja ominaisuudet

Keraamisten laattojen tekniset ominaisuudet määrittävät laatan soveltuvuuden aiottuun käyttötarkoitukseen. Laatan valintaan vaikuttavia ominaisuuksia ovat mm. laatan vedenimukyky, pakkasenkestävyys, kulutuksenkestävyys sekä liukkaudenkestoluokitus.


Porcellanato-laatat ovat rakenteeltaan erittäin tiiviitä keraamisia laattoja. Ne eivät juurikaan ime likaa tai vettä itseensä.

H- Julkiset tilat.


Eurooppalaisen standardin EN 14411 mukaan laatat jaetaan niiden valmistustavan ja vedenimukyvyn mukaan eri luokkiin ja ryhmiin.

Tuotteen standardi:

EN 14411 Bla GL- Lasitettu porcellanato

Vedenimukyky enintään 0,5%.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.