REWIND R4CS 21X18,2 CORDA PORCELLANATO 0,46M2/KRT

36,34 /krt

(79,00 /m2)

Vain 78 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Nostalgiset kuusikulmaiset laatat ovat tehneet näyttävän paluun. Yksiväristen laattojen ohella mallistoon kuuluu kolmenlaisia kuvalaattoja, joissa nähdään geometrisia kuvioita harmaan ja ruskean eri sävyissä sekä art noveau- henkisiä koristekuvioita. Rewind- malliston laattojen muoto mahdollistaa näyttävien mosaiikkimaisten seinäpintojen luomisen, jossa laatoitettu alue jätetään tarkoituksella epäsymmetriseksi. Jännittävä kokonaisuus saadaan myös yhdistämällä kuusikulmaisia Rewind-laatoja suorakaiteen muotoisiin laattoihin.

Tuotetiedot

Väri

Harmaa

Kuosi

Kuviollinen

Laatan paksuus

9,5 mm

Muoto

Kuusikulmainen

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus

Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.

Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.

Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus

Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.

Peruspuhdistus

Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.

Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.


Käyttökohteet

Kaikki kodin tilat. Kevyt julkinen käyttö