SPECIAL 2045 EDITION FOREST UNDER THE ELDER TRE KUITUTAPETTI

99,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Special Edition Forest

6 uutta tapettia, joiden upeat lehtikuosit tuovat metsän elinvoimaa koteihin. Tapeteissa on luonnon harmoniaa ja jännittäviä yksityiskohtia.
Tammenlehtien kauneus ja seljan myyttinen voima ovat inspiroineet kaksi täysin uutta kuosia, joissa on reheviä lehtiä ja jännittäviä yksityiskohtia. Anna metsän vehreyden luoda kotiisi harmoniaa.
Tapettien inspiraatio on peräisin metsän komeista tammista ja taianomaisista seljapuista. Orgaaniset kuosit luovat yhtenäisen pinnan kauempaa, mutta läheltä katsoen niistä paljastuu yllätyksiä. Kuoseissa erottuu myös Arts & Crafts -tyyliä ja keskiajan gobeliineista tuttua yksityiskohtaisuutta.
inspiraationa ovat toimineet metsät, mutta myös Arts & Crafts -tyyliin peilikuvakuosit ja keskiajan gobeliinit. Alkuperäinen on maalattu vesiväreillä. Tapetti on saatavana beigellä tai tummansinisellä taustalla.

Under the Elder Tree

Under the Elder Tree -tapetti on suunnittelija Noomi Spangen käsialaa ja sen inspiraatio on peräisin ruotsalaisista metsistä. Siinä on myös vivahteita Arts & Crafts -suuntauksen tyylistä ja keskiaikaisista gobeliineista. Kauempaa seljan tiheä lehvästö muodostaa harmonisen kokonaisuuden. Lähempää huomaat kuosissa saksanhirviä, jäniksiä ja muita ihastuttavia yksityiskohtia. Tapetti liimapainetaan lämpimän hillityissä ruskean, vihreän, sinisen ja keltaisen väreissä.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Kuviokohdistus

Vuorokohdistus

Kuviokorkeus (cm)

53

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pesunkestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Asennusohje

1.Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Tapetti on pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.