Boråstapeter

Klassisen moderneja tapetteja inspiroiviin sisustuksiin.


Boråstapeter on Ruotsin vanhin, tunnetuin ja eniten myyty tapettimerkki. Tavaramerkkiä kehitetään jatkuvasti klassiselta ja ajattomalta pohjalta markkinoiden muotoilua, värejä ja muotoa kohtaan tunteman kiinnostuksen tyydyttämiseksi – Boråstapeter haluaa olla inspiroiva esikuva tapettimarkkinoilla. Boråstapeterille on myös tärkeää, että heidän tuotteet ovat korkealuokkaisia ja ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

Ellei Waldemar Andrén olisi uskaltanut ja saanut läheisiään uskomaan ideaansa valmistaa tapetteja suuressa mittakaavassa, niin että useammat voisivat nauttia kauniista tapeteista kodissaan, Boråstapeter-yhtiön tarina ei olisi ehkä koskaan lähtenyt liikkeelle. Mutta Waldemarilla oli rohkeutta ja kykyä. Vuonna 1905 hän perusti tapettitehtaan, josta lähti liikkeelle Boråstapeterin menestystarina. Nykyisin se on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, jolla on kasvava ystäväkunta kaikkialla maailmassa.

Osta verkkokaupasta

Wonderwall AR by Boråstapeter

Boråstapeter on julkaissut Wonderwall AR by Boråstapeter -sovelluksen iPhonelle. Lisättyä todellisuutta hyödyntävän teknologian ansiosta voit nähdä, miltä uudet tapetit näyttäisivät kotisi seinillä. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, ja sen käyttö on vaivatonta. Sovelluksen mittaustyökalu laskee myös seinän pinta-alan ja tarvittavien tapettirullien määrän sekä suositushinnan.