Engblad & Co

Engblad & Co:n oma suunnittelustudio luo kauniita kuvioita tapettimallistoihin ja värit sekoitetaan käsin, laatutestausta unohtamatta.


Kaikki tapetit luodaan saman katon alla Boråsissa, Ruotsissa, siellä tehdään kaikki suunnittelusta tapetin valmistukseen. Engblad & Co kuvaa toimintaansa: ” Meille on tärkeää uudistaa ajattelumallejamme ja seurata viimeisimpiä trendejä. Meillä on työhön sisäinen palo, joka on vuosien mittaan tuonut meille monia arvostettuja tapettisuunnittelun tunnustuksia ympäri maailmaa. Palkitut tapettimme luovat arvokkaan pääoman ainutlaatuisessa malliarkistossamme, joka nykyään kattaa lähes koko Ruotsin tapettihistorian. Tapettimme koristavat seiniä joka puolella maailmaa. Tämä onkin tuotemerkkimme kulmakivi. Se toimii alkusysäyksenä, kun jatkamme uusien, tyylikkäiden ja nykyajan sisustustrendejä mukailevien tapettien luomista. Tapettien, jotka heijastelevat aikaansa. Jotka tuntuvat aina sopivilta.”

Jo yrityksen alkuajoista lähtien, 1800-luvun puolivälistä, toiminnassa on ollut mukana inspiroivia ja aikaansa seuraavia suunnittelijoita ja arkkitehtejä. Tapettien suunnitteluprosessissa on käytetty hyödyksi yksityiskohtaista tehtaan omaa malliarkistoa, mutta panostettu merkittävästi myös yhteistyöhön kansainvälisten eturivin suunnittelijoiden kanssa.

Osta Engblad & Co -tapetit verkkokaupastamme

Valmistus Ruotsissa

Kaikki tapetit luodaan saman katon alla tehtaalla Boråsissa Ruotsissa ja siellä tehdään kaikki suunnittelusta tapetin valmistukseen. Engblad & Co:n oma suunnittelustudio luo kauniita kuvioita ja värit sekoitetaan käsin, laatutestausta unohtamatta. Samaan aikaan painosalista kuuluu koneiden jyminä, kun tapetteja painetaan.

Ympäristö

Tapettien valmistukseen käytetään raakapaperina vahvaa ja kestävää EasyUp-materiaalia, jota on helppo työstää. Tapetointi onnistuu ilman sotkua, mahdollisimman vähillä valmisteluilla ja hyvällä omallatunnolla ympäristön suhteen.

Ympäristötyö kattaa koko tuotantoketjun. Raaka-aineet tulevat yksinomaan pohjoiseurooppalaisilta paperikonserneilta, jotka harjoittavat kestävää metsänhoitoa ja istuttavat uusia metsiä kaadettujen tilalle. Valmistusprosessi on täysin vesipohjainen ja sisältää aineksia, jotka voidaan turvallisesti käsitellä tehtaan omassa puhdistuslaitoksessa. Hukkamateriaali lähetetään Boråsin kaupunkia lämmittävään kaukolämpölaitokseen ja kaikki pakkausmateriaali on kierrätettävää. Voit luottaa siihen, että kun tapetoit seinän kotonasi, et tuo huoneeseen lainkaan haitallisia aineita. Siksi tuotteet ovat CE-merkittyjä EU:n säädösten mukaisesti.

CE-merkintä tarkoittaa, että valmistaja noudattaa perusvaatimuksia esimerkiksi terveyteen, turvallisuuteen, toimivuuteen ja ympäristöön liittyvissä asioissa sekä noudattaa määriteltyjä valvontamenetelmiä.