Sokeva

Pinnallisuuden ammattilainen

Mihin katseesi kotona osuukaan, kaikkialla on pintoja

Pidät ne paraatikunnossa Sokeva-tuotteiden avulla. Perinteisestä sivellintehtaasta on kasvanut monipuolinen sivellin- ja harjavalmistaja sekä pintakäsittelyaineiden tuottaja.

Sokeva perustettiin vuonna 1956 Vantaalla. Sen toimintaperiaatteena oli harjoittaa teollista toimintaa sekä toisaalta palvella näkövammaisia käsityöntekijöitä toimittamalla heille raaka-aineita ja markkinoimalla heidän valmistamiaan tuotteita. Siveltimien valmistus oli tuolloin pääosin käsityötä, nykyisin tuotanto perustuu automaatiotekniikkaan ja käytössämme on 2 eri tuotantolinjaa. Osa siveltimistä valmistetaan edelleen käsityönä.

Sokeva Oy perustettiin 1997. Tuotannon ja maahantuonnin kasvaessa katsottiin tarpeelliseksi erottaa näkövammaisten käsityötoiminta ja teollinen toiminta. Sokeva Oy:n osakekannan omistaa Näkövammaisten Keskusliitto Ry.

Maalaustarvikkeet myös ammattilaisille

Sokeva on myös ammattilaisen valinta ja takaammekin tuotteillemme huippulaadun. Merkkinä suomalaisesta työstä ja laadusta siveltimissämme on Avainlippu-tunnus.
Sokeva Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallisen yrityksen tunnusmerkki 3.10.2012.

BioComb – helppoa ja turvallista biopuhdistusta kotiisi

Suomessa on reilusti yli miljoona pientaloa ja yli 600 000 mökkiä. Niissä kaikissa on pintoja, jotka ovat jossain vaiheessa puhdistuksen tarpeessa. Asumisterveysliiton mukaan joka kolmannessa tai neljännessä pientalossa on jonkinasteinen homeongelma. BioComb-tuoteperhe sisältää myrkyttömät kiinteistönhuoltoaineet kasvustojen poistoon sekä  täydellisen valikoiman BioComb-huoltopesuaineita talosi puhdistustarpeiden eri vaiheisiin. Laadukkaat, turvalliset ja myrkyttömät tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ne on valmistettu perinteitä ja ympäristöarvoja kunnioittaen.

Pidetään pinnat puhtaana!