Svedbergs

Tavoitteena täydellinen kylpyhuone?

Holger sai idean. Kun nuori Holger Svedberg perusti yrityksen 1920, valmistettiin yrityksessä maitotonkkia. Kylläkin parhaita mahdollisia, mutta siihen loppuvatkin yhtäläisyydet kylpyhuonekalusteiden kanssa. Lukuun ottamatta pientä yksityiskohtaa. Pelti, jota hän valmisti taiteen kaikkien sääntöjen mukaisesti omassa peltisepänverstaassaan.

Ajan myötä Holgerin pojat varttuivat aikuisiksi. Elettiin aikaa sodan jälkeen ja usko tulevaisuuteen oli vahva. Veljekset näkivät uusia mahdollisuuksia ympärillään, myös peltisepänverstaassa. Suuren innostuksen vallassa he alkoivat testata mitä muuta pellistä voisi valmistaa. Tuloksena oli aivan uudentyyppinen kylpyhuonekaappi sisäänrakennetulla valaisimella. Tästä huikeasta uutuudesta tuli pian tyyli-ikoni, joka kuului jokaiseen moderniin kylpyhuoneeseen.

Vuodesta 1962 lähtien Svedbergs on valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa, Ruotsissa. Valikoima sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Kysy Svedbergs-tuotteita
Värisilmä-myymälästä.

Forma

Uusi tapa ostaa kylpyhuonekalusteita, miksaa mieleisesi. Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on uusi tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Tämä on suuri muutos kylpyhuonealalla. Voit totuttautua ajatukseen. Tämä on tulevaisuuden tapa valita kylpyhuonekalusteet. Meillä Svedbergsillä se on mahdollista jo nyt.
Yksityiskohdista muodostuu kokonaisuus. Kaikki laatikkomme ovat täysin ulosvedettäviä, hitaasti sulkeutuvia ja helposti säädettäviä. Ylälaatikon sisäosat on jaettulokeroihin ja muotoiltu laatikon tilojen mukaisesti. 45 cm syvissä laatikoissa on meikkilokerot kahdessa tasossa, toisen laatikoista voi nostaa pois paikoiltaan. Käyttämämme muovi on kestävää ja se on helppo pitää puhtaana. Laatikot on varustettu myös käytännöllisillä jakajilla, jotka huolehtivat siitä, että purkit pysyvät pystyssä ja mattapintainen matto pitää tavarat paikoillaan. Lisää pistorasioita, pistorasia kylpyhuoneen kaapissa tai laatikossa on käytännöllinen lisävaruste, jolle on paljon käyttöä.

103117-sved-1-press

Stil

Klassinen ja ajaton uutuus, kokoa kuten haluat. Valinnanmahdollisuuksien ansiosta on helppo löytää yhdistelmä, joka sopii kylpyhuoneeseesi. Altaan persoonallinen muotoilu, puiset sisäosat laatikoissa ja tarkoin valitut vetimet vahvistavat tunnetta laadusta.

Laatua myös laatikoiden sisäpuolella. Laatikot ovat tärkeitä, vaikka ne pääosin pidetäänkin suljettuina. Tästä syystä Stil-kalusteiden laatikoissa on puiset lokerot ja pohjalla matto, joka pitää tavarat paikoillaan. Laatikot ovat täysin ulosvedettävät ja hitaasti sulkeutuvat. Liukukiskoissa on kuulalaakerit. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota, kun seuraavan kerran avaat laatikon. Lisävalintana voit tilata laatikkoon myös valaistuksen, kuin pisteenä ii:n päällä.Laatikoiden etuosat ovat aitoa puuviilua ja sisäosat puuta, mikä antaa tunteen laadusta. Valaistus on energiatehokas ja antaa miellyttävää valoa.103118-sved-2-press

SKAPA

Me annamme pienille kylpyhuoneille tulevaisuuden. Kaikille niille tiloille, joissa on potentiaalia, mutta jotka koskaan eivät ole saaneet mahdollisuutta. Skapa on pieniä kylpyhuoneita varten tehty kalustesarja. Laatu, muotoilu, yksityiskohdat ja toiminnot. Ilman kompromisseja. Kokonaisuus, johon voit jättää oman sormenjälkesi. Ajattele vähän pienemmin.105339-skapa-grapress