Teknos

Tervetuloa Teknoksen värimaailmaan

Teknos on vuonna 1948 perustettu suomalainen maalinvalmistaja ja yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa on ollut toiminnan lähtökohtana alusta saakka, sillä yritys perustettiin alun perin ratkaisemaan asiakkaan tarvetta. Ensimmäisenä toimipaikkana toimi pieni kanala, josta muistutuksena on Teknos-logon maalikukko.

Teknos tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita maaleja ja pintakäsittelyaineita valmistavan teollisuuden, rakennusalan ammattilaisten ja kotimaalareiden käyttöön. Jatkuva tutkimus- ja tuotekehitystyö ja ympäristöasioiden tinkimätön huomiointi kaikessa tekemisessä auttavat meitä täyttämään ja jopa ylittämään tämän päivän monimuotoiset vaatimukset. Teknos on kasvanut viime vuosina voimakkaasti toimien jo yli 20 maassa. Kaikki Teknoksen Suomessa myytävät kauppa- ja rakennusmaalit valmistetaan Suomessa Pitäjänmäen ja Rajamäen tehtailla.

Valikoimasta löydät laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet suojaamaan kaikkia kodin pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Teknoksen asiantuntijat auttavat mielellään kaikissa kysymyksissäsi.