Unelmien värit: Kevät

Unelmien värit: Kevät

Pohjoinen valo saa kevään Unelmien värit hehkumaan. Kuuden upean sävyn paletti on saanut innostuksensa pikkuhiljaa heräilevästä luonnosta ja niistä ihanista tunteista, jotka kevät joka vuosi onnistuu meissä herättämään.

Kevät, tuo aina yhtä odotettu ja rakastettu vuodenaika! Se hiipii luoksemme vähittäin, erilaisissa väreissä ennen kuin vihreiden sävyjen loputon kirjo puhkeaa runsaimmilleen. Värisilmän värisuunnittelija Weronika Kangas on koonnut alkukevään luonnollisia sävyjä painottavan upean keväisen väripaletin.

  • Ilmava on kuin keväisten aamujen valo. Tämä kodin yleissävy on noussut yhdeksi suosituimmista Unelmien värien valkoisista.
  • Heleä persikkaan taittuva Aavikkotuuli on pastelli, joka tuo mieleen hentojen terälehtien läpi siivilöityvän auringonvalon. Aavikkotuuli piristää huonetta ja sopii niin suuriin kuin pieniinkin seinäpintoihin.
  • Elegantti Hengähdys on omiaan kotiin, jossa tyyli on moderni ja minimalistinen.
  • Kevään ensimmäiset lehdet puhkeavat Liaanin värisinä. Liaani on Unelmien värien suosituin vihreä, joka tuo sisustukseen harmoniaa.
  • Vaahtokylpy on kevään ensimmäisten sinivuokkojen ja kevättähtien sävy, joka piristää ja ilahduttaa mieltä ja lisää näin luovuutta ja tehokkuutta.
  • Rauhallinen Kehtolaulu on maan sävy, joka tasapainottaa sisustusta.

Italianvinttikoira Pepekin inspiroitui Unelmien väreistä! Katso ihana video Pepen matkasta kevään väreihin

Tilaa kotiin sävymallit Unelmien väreistä

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat maalattuja ja vastaavat siten todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.

Kun tarvitset sisustusapua, palvelemme myös etänä

Ota avuksi sisustus-, väri- ja maaliasiantuntijapalvelumme ammattilaiset. Sähköisten kanavien kautta suunnittelu ja neuvonta onnistuu ilman lähikontaktia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika haluamallesi asiantuntijalle oheisesta linkistä!

Varaa maksuton aika