Cole & Sonin rohkea Curio-tapettimallisto lainaa kuvionsa luontoäidiltä

Cole & Sonin rohkea Curio-tapettimallisto lainaa kuvionsa luontoäidiltä

Cole & Sonin upeassa Curio-mallistossa on kauniita, käsinmaalattuja kuoseja, joissa siveltimen jäljet on jätetty näkyviin. Rohkeimmat sisustajat voivat nostaa seinilleen seeprakuviot tai smaragdinvihreät kvartsikiteet.

Curio-mallistossa pääosassa ovat mineraalit, puun syykuviot, meren korallit ja jalokivet. Kuvioihin on haettu inspiraatiota luonnon kauniista harvinaisuuksista. Erilaisia kuoseja on yhteensä 11. Vaaleiden neutraalien värisävyjen ohella mallistossa toistuvat voimakas smaragdinvihreä, hiilenmusta ja erilaiset metallisävyt tinasta antiikkikultaan.

Zebrawood-kuosin idea on poimittu veden kuluttamasta ajopuusta, jonka tummentuneet syykuviot tuovat mieleen seeprakuvion. Kuvio on maalattu käsin, mikä tuo vahvaan kuosiin herkkyyttä. Katso taiteilijaa työssään:

curiopallot

Seafern-kuosissa sukelletaan meren pinnan alle. Taustaksi on valittu Cole & Sonin klassikkokuosi Vermicelli, jonka päälle on painettu lajitelma erilaisia korallilajeja 1700-luvun lopun kasvioppaista.

curiopallot2

Kalligrafia ja tribaalitaide ovat inspiroineet Plume-kuosia, jossa siveltimenvedot kulkevat keskeltä molempiin laitoihin. Katso video Plume-tapetin teosta:

 

Koukeroista korallia muistuttava klassikkokuosi Vermicelli on painettu puisella, käsin kaiverretulla telalla. Ingot-kuosin geometriset muodot jäljittelevät katinkullan pintaa. Tapetissa erilaiset metallisävyt yhdistyvät maanläheisiin, neutraaleihin mattaväreihin. Mineral-kuosissa geologia yhdistyy geometriaan. Kuusikulmaisia kivilaattoja muistuttavan kuvion pintaa verhoavat kauttaaltaan himmeän metallihohteiset pisteet. Näyttävä Strand-kuosi koostuu pystysuuntaisista, vapaalinjaisista siveltimenvedoista.

Moniulotteinen geometrinen Quartz on löytänyt muotonsa kvartsikiteistä. Kuvio on myös maalattu käsin, tässä video:

 

Pienikuvioinen Goldstone on pääosin metallinsävyinen versio Pebble-klassikkokuosista, joka koostuu kuin pienistä sileistä rantakivistä. Pidetty, puulankkuja muistuttava Wood Grain -kuosi tuodaan takaisin Curio-mallistossa uusissa maanläheisissä sävyissä, samoin kulunutta maalattua puuta muistuttava Crackle.